Over Camping De Toerist

Tussen de kleine stad Weert en kerkdorp Stramproy in het prachtige Midden Limburg, vindt u camping De Toerist. Met 20 staanplaatsen, bieden wij een rustige en landelijke kampeeromgeving die nieuw is aangelegd in 2017.

Al vele tevreden vakantiegangers gingen u voor.

Camping De Toerist is een ideale kampeerplek, met voor ieder wat wils. Bij het naastgelegen restaurant De Toerist kunt u heerlijk eten a la carte. Op ons ruime groene (speel)terras geniet u van een heerlijk kopje koffie of een drankje in het zonnetje.

Het kampeerterrein met 20 ruime staanplaatsen van elk ruim 100 m2 groot en bieden voldoende privacy. De kinderen amuseren zich uitstekend en beleven hun avonturen en hebben plezier in het zwembad, op het speelveld of op de trampoline.


Onze faciliteiten

Het kampeerterrein is direct gelegen naast een grote parkeerplaats. De 20 staanplaatsen zijn elk ruim 100m2 groot en bieden voldoende privacy. Op het kampeerterrein liggen ook de sanitaire voorzieningen. Er zijn 4 douches, een apart baby/kindergedeelte, 4 toiletten en 2 afwaswastafels en chemische stort bak. Bij de kampeerplaatsen zijn watertappunten en stroompunten beschikbaar. Ook hebben wij een verwarmd zwembadje om verblijf nog comfortabeler te maken.

Servicegericht

Ons team van “De Toerist” staat altijd voor u klaar.

Ook voor groepen

Onze camping is ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Kindvriendelijk

Ee ruim terras met recreatietuin voor de kinderen


Omgeving en Toerisme

Weert, ook wel de ‘Poort van Limburg’ genoemd, is een bruisende stad omringd door natuur, rust en ruimte. De gemeente Weert is in 2014 uitgeroepen tot ‘Groenste regio van de wereld’. Bijzonder is grenspark Kempen-Broek, dat zich uitstrekt via de Belgische grens door de gemeente Weert tot in Nederweert.
Spectaculair waterskiën of een paar uurtjes klimmen in het klimbos? Ook dit kan bij recreatiegebied de Ijzeren Man. Zwemmen in de open lucht doet u bij het dichtbij gelegen Blauwe Meertje.
TIP: Proef ook eens de bekende ‘Weerter Vlaai’